Ελληνικά
ΕΛ
English
EN
Italiano
IT
Français
FR
български
BG

Περιοχή Πλατύ

Φεύγοντας από τη Μύρινα προς τα νοτιοανατολικά συναντούμε σκαρφαλωμένο σε μικρό λόφο το γραφικό χωριό Πλατύ. Από τα παλαιότερα χωριά της Λήμνου, εξαιρετικά γραφικό, κτισμένο αμφιθεατρικά στη πλαγιά ενός λόφου. Ο ομώνυμος όρμος στεφανώνεται από την εκτεταμένη παραλία, με την απίθανη μεγάλη αμμουδιά και τα πεντακάθαρα νερά.
Εδώ λοιπόν στο άπλωμα του επίπεδου και οριζόντιου εδάφους αναπτύσσονται εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες, που συμβάλλουν με την ποιοτική τους παρουσία στην ολοφάνερη εικόνα ανάπτυξης της επικράτειας του Δήμου Λήμνου, εδώ στο νεότευκτο θα λέγαμε τουριστικό θέρετρο της Λήμνου.
Αναπόσπαστο στοιχείο του τοπίου είναι και το νησάκι Διαβάτες, με νερά πλούσια σε ψάρια, που φυσικά είναι πασίγνωστα σε ψαράδες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Άπλετη ομορφιά στο Πλατύ, γαλήνη και ηρεμία, αυθεντικά παραδοσιακή ατμόσφαιρα στα ψηλά και νέοι ρυθμοί στο επίπεδο της θάλασσας από τις ευκαιρίες παραμονής που ξανοίγονται στους τουρίστες, με την πληθώρα των εξοχικών κέντρων και των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων.

Πλατύ   Παραλία Πλατύ


View Vicky Studios at Plati Beach in a larger map

Νέα της Μύρινας
  • Ιούνιος 2022
    ΠροσφοράΝέα του Πλατύ
  • Ιούνιος 2022
    Προσφορά


Plati Στούντιο/Διαμερίσματα
Φωτογραφίες
Περιοχή
spacer  
Στοιχεία Επικοινωνίας   Μητροπόλεως 31
81400, Μύρινα - Λήμνος
  Τηλέφωνα Μύρινα: (+30) 22540-22137, (+30) 22540-23045
Τηλέφωνα Παραλία Πλατύ: (+30) 22540-26161
    E-Mail: info@vickystudios.com