Ελληνικά
ΕΛ
English
EN
Italiano
IT
Français
FR
български
BG

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19 | Τι κάνουμε ώστε να είστε ασφαλείς

Αγαπητέ επισκέπτη,

Εκ μέρους της ιδιοκτησίας και του προσωπικού μας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την προτίμησης σας ιδιαίτερα κατά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

Με κύριο μέλημά μας την ασφάλεια και την υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών μας και με  βάση τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής, έχουμε ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα επιπρόσθετα μέτρα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία σας κατά την διάρκεια της διαμονής σας.

Τα Vicky Studios προσαρμόζουν της λειτουργία τους λαμβάνοντας σοβαρά τα νέα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες σχετικά με την απολύμανση και την υγιεινή των χώρων.

Εφαρμόζεται η υποδοχή σε υπαίθριο χώρο με τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας από το προσωπικό και την χρήση του απαραίτητου προστατευτικού εξοπλισμού. Στο χώρο του δωματίου παρέχονται αντισηπτικά μαντηλάκια και αντισηπτικό τζέλ.

Τέλος, το check out θα πραγματοποιείται το αργότερο στις 11:00 π.μ και το check in μεταφέρεται στις 15:00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ο καθαρισμός και η μέγιστη δυνατή απολύμανση του χώρου διαμονής.

Έχοντας ως βασική αρχή το υψηλό αίσθημα ευθύνης και βασιζόμενοι πάντα στη σχολαστική καθαριότητα όλων των υποδομών μας, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που, παρά τη νέα πραγματικότητα, θα αποτελέσει το ιδανικό μέρος χαλάρωσης και ξεκούρασης όλων των επισκεπτών μας.

Νέα της Μύρινας
  • Ιούνιος 2022
    ΠροσφοράΝέα του Πλατύ
  • Ιούνιος 2022
    Προσφορά


Plati Στούντιο/Διαμερίσματα
Φωτογραφίες
Περιοχή
spacer
Στούντιο/Διαμερίσματα
Φωτογραφίες
Περιοχή
Myrina
Στοιχεία Επικοινωνίας   Μητροπόλεως 31
81400, Μύρινα - Λήμνος
  Τηλέφωνα Μύρινα: (+30) 22540-22137, (+30) 22540-23045
Τηλέφωνα Παραλία Πλατύ: (+30) 22540-26161
    E-Mail: info@vickystudios.com